Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Voor FloraPodium staat het jaar 2020 in het teken van de Weddings en Events. Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  No Water Flowers

  artooz-7.jpg

  Hippeastrum bol Artooz

  van Vreugdenhil Bulbs & Plants

   

  Vreugdenhil Bulbs & Plants is opgericht in 1938 door Jochem Vreugdenhil Sr. Hij teelde verschillende soorten groenten, druiven en tulpen en was één van de eersten die Amaryllis ging kweken (jaren 60). Op dit moment wordt het bedrijf geleid door zijn kleinzoon Jochem Vreugdenhil en is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere bedrijven in zijn soort. Onder ongeveer 120.000 m2 glas verdeeld over 3 locaties in het Westland, worden er jaarrond diverse producten gekweekt.

  Door samen te werken kun je veel meer bereiken. Daarom is Vreugdenhil Bulbs & Plants al sinds het jaar 2000 lid van Decorum en werken ze samen met diverse kwekers onder het kwaliteitsmerk Decorum. Daarnaast doen ze bijvoorbeeld ook wederverkoop van een aantal producten van an kwekers zoals bijvoorbeeld: Calocephalus, Scilla, Ornithogalum Thyrsoides, Canna, Ranunculus en Echeveria setosa. Ook zijn ze sinds 2012 partner van Greencre8 waarmee ze onder andere No Water Flowers® mee hebben ontwikkeld.

   

  No Water Flowers

  Er zijn diverse varianten van de No Water Flowers® leverbaar en jaarlijks komen er meer bij! Zo introduceerde de kweker vorig jaar ook de Fashionz varianten, wax bollen met een decoratief (kerst)jasje! Dankzij de diverse kleuren wax passen deze in ieder interieur. Alle varianten groeien 3 tot 6 weken. Dankzij het unieke steuntje kan de wax Amaryllis bol overal geplaatst worden en staat deze altijd stabiel. De No Water Flowers® zijn leuk om te geven en fijn om te hebben!

   

  Artooz

  De Artooz lijn is ontstaan uit een samenwerking van No Water Flowers® met het kwaliteitsmerk Decorum. Deze bijzondere lijn kenmerkt zich door haar extreem grote bolformaat. In plaats van een omvang van 32 cm hebben de Artooz bollen een omvang van maar liefst 36 cm! Sinds vorig jaar zijn de Artooz ‘Earth Copper’ en de Artooz ‘Earth Black’ op de markt. Dit jaar is de Artooz ‘Earth Red’ geïntroduceerd!

   

  FloraPodium , 12 november 2020

   

  Gerbera Holstein Flowers
  artooz-27.jpg
  images/artooz/artooz-22.jpg
  Artooz 'Earth Red'
  images/artooz/artooz-21.jpg
  Artooz 'Earth Copper'
  images/artooz/artooz-20.jpg
  Artooz 'Earth Black'
  artooz.jpg
  artooz-2.jpg

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube