Florapodium

en nl

  David Austin Roses

  Image
  Image

  Kijk verder dan de bloemblaadjes en de geur van 's werelds meest iconische rozen

  David Austin is een Brits familiebedrijf, een wereldmerk met grote internationale aanhang. Het bedrijf is opgericht in de jaren 1950 door David Austin, die een eenvoudig doel voor ogen had: de perfecte roos creëren, zowel als tuinplant als snijrozensoort.

  Vandaag de dag is het bedrijf verdeeld in twee veredelingsprogramma's: David Austin Roses, gespecialiseerd in rozenplanten voor de tuin en David Austin Wedding Roses waar een luxe assortiment snijrozen voor de bloemisterij-industrie gecreëerd wordt.

  Het veredelen van rozen, het proces
  Het veredelen van rozen is een ongelooflijk moeilijk proces. Soms duurt het wel tien jaar, voordat het deskundige team van David Austin Wedding Roses zelfs maar overwegen een nieuwe variëteit te introduceren. De jaren van ontwikkeling en testen worden doorgebracht op de Britse kwekerij en door de zorgvuldig geselecteerde rozenkwekers over de hele wereld. Bodem, klimaat en atmosfeer spelen allemaal een grote rol in hoe de roos zal presteren.

  De eerste snijroos die David Austin op de markt bracht was Juliet (Ausjameson) in 2004. Het duurde meer dan vijftien jaar om deze roos te perfectioneren en tot op heden is het nog steeds een van de meest populaire trouwrozen ter wereld.

  Juliet heeft gezelschap gekregen van 15 andere variëteiten, waaronder de recente introductie Leonora (Auswagsy), het toppunt van elegantie en tijdloze stijl, waardoor zij een perfecte trouwroos is.

  De volledige collectie, zestien prachtige variëteiten
  Momenteel bestaat de David Austin Wedding Rose collectie uit zestien verrukkelijk verschillende en unieke variëteiten, variërend van pasteltinten tot krachtig magenta. De collectie is het hele jaar door te bestellen, in grote en kleine aantallen. De vraag is altijd groot, dus onze belangrijkste boodschap is: bestel vroeg en vraag het David Austin team om meer informatie als u hulp nodig heeft.

  En tenslotte een zeer nuttige link om te delen. De website van David Austin heeft een speciale bloemistenpagina met informatie over verzorging en verwerking. Bekijk hun 3 minuten durende video voor de beste tips en download de folder. De pagina bevat ook een handige gids voor de hoeveelheid rozen.

  David Austin Partner Page 4

  Image

  David Austin Keira

  Image

  David Austin Constance

  Image

  David Austin Leonora

  Image

  David Austin Juliet

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube