Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  Image
  Image
  Image

  Rosa

  van kwekerij Rosen Kretz

   

  Vorig jaar mochten we al een keer kennis maken met de prachtige rozen van kweker Stephan Kretz. Dit jaar bracht Stephan zelf een bezoek aan het FloraPodium.

  Rosen Kretz bestaat ruim 40 jaar en wordt inmiddels gerund door de tweede generatie uit de familie Kretz. De afgelopen jaren heeft Kretz zich gespecialiseerd in de Garden- en trosrozen. Het familie bedrijf van 30.000 m2 bevindt zich in Straelen, net over de grens bij Venlo. De rozen kenmerken zich door hun frisse kleuren en prachtige,  hoogwaardige kwaliteit.

  Vorig jaar liet Stephan al een prachtig assortiment zien en ook dit jaar bracht Stephan een aantal nieuwe soorten rozen mee, die allemaal stuk voor stuk heel geschikt zijn voor het aankomende trouwseizoen.

  Creme Ezra!

  Een nieuwe creme kleurige roos die prachtig open komt en ook nog eens heel lekker ruikt. Een perfecte roos voor een romantische bruiloft. Deze roos is beschikbaar van mei tot oktober.

  Green Island Maleica

  Een hele mooie zalmkleurige roos met een groen hart. Een unieke roos, heel sterk en voor wie echt iets onderscheidends wil, de ideale roos! Green Island Maleica is beschikbaar vanaf juni.

  Orange Dorset

  Ook deze roos is nieuw in het assortiment van Kretz. Orange Dorset heeft een hele mooie zalmroze/oranje romantische kleur. Een prachtige roos ook voor bruiloften of evenementen.

  Lilac Wine

  Deze grootbloemige roos valt op door haar bijzonder mooie kleur en haar gevulde bloem. Hoe verder de roos openkomt, hoe mooier ze wordt. Ze verandert van een wijnkleurige roos aan de buitenkant naar een romantisch roze kleur in het hart van de roos. Magisch!

  Green Island Samoa

  Vorig jaar liet Kretz ons al kennis maken met Green Island Samoa, een mooie sterke oranje roos met een groen hart. Deze was toen nog heel exclusief. Dit jaar is deze beauty in iets grotere aantallen beschikbaar.

   

  FloraPodium, 29 april 2021

  Image
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Lilac Wine'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Wedding YoYo'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'White YoYo'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Peach Funcky'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Country Romance'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Island Samoa'

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us