Florapodium

en nl

  Dit zijn wij

   

   

  FloraPodium

  Florapodium is er om vakspecialisten te verbinden, inspireren en verrassen door het showcasen van exclusieve en bijzondere sierteeltproducten.

  Door een selectie te maken van exclusieve en bijzondere producten, hopen we de vakspecialisten er toe te bewegen elkaar zowel digitaal als persoonlijk te ontmoeten op het FloraPodium. Een podium dat dient als etalagefunctie voor de vele specialiteiten die de sierteeltsector kent.

   

  De menukaart

  Een diner bij een hoogwaardig restaurant laat je vaak de keuze maken uit het gerecht van de dag en de algemene menukaart. Het gerecht van de dag is met zorg gekozen door de chef. Als toevoeging hoort u vaak een verhaal over de herkomst van de producten zodat je weet wat je eet.

  FloraPodium is de toevoeging van de algemene menukaart. Op het podium heb je ‘daggerechten’ die je kunnen verrassen. Exclusieve en bijzondere producten met een verhaal. Er staan producten waar je in eerste instantie misschien niet voor zou kiezen maar die toch aantrekkelijk kunnen zijn. FloraPodium zet producten in de schijnwerpers die anders, vernieuwend of speciaal zijn.

   

  De gekleurde schapen

  De gekleurde schapen op het podium staan symbool voor de kwekers met een bijzonder product. Deze zijn niet altijd zichtbaar in de massa, maar kunnen wellicht een interessant toevoeging op de algemene menukaart zijn. FloraPodium geeft deze kwekers graag een onderscheidende kleur door hun product en bedrijf even in de spotlights te zetten.

   

  This is us

  FloraPodium is van iedereen. Iedere week werken er dan ook andere personen aan de ontwikkeling van alle filmpjes, bloemstukken en informatie. Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren aan dit platform, zodat wij elkaar kunnen inspireren!

  Image
  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube