Florapodium

en nl

  FloraPodium partnergroep

   

  FloraPodium zoekt de samenwerking op met de bloemen vakspecialist! Iedere week is team FloraPodium druk bezig om iets creatiefs te maken met de FloraPodium producten om vakspecialisten te inspireren. Echter, dit wordt natuurlijk gemaakt vanuit onze eigen smaak en inzicht. FloraPodium is er voor ieder publiek over de gehele wereld. Hoe leuk is het dat wij daarom nu onze eerste partner mogen voorstellen! Met deze partnergroep hopen wij meer vakspecialisten te inspireren met bijzonder bloemwerk. Diversiteit is het codewoord voor deze groep. Regine Motmans, een Belgische bloemstyliste, gaat aan de slag met de producten van het florapodium. Zij stelt zich graag even aan ons voor:

  “Als Art-Director van Fleuramour en zaakvoerder van Blossomingherkenrode.com en Floregineel, leek het mij superleuk om FloraPodium creaties te gaan maken! Zoveel producten komen van de kweker en verdienen het om extra in de spotlight gezet te worden! Van commercieel tot romantisch, klassiek, eigentijds of net heel artistiek en kunstig: elk product heeft heel veel mogelijkheden en dat wil ik wel eens naar voren brengen!”

  Ben jij ook een Bloemstyliste die zichzelf altijd wil uitdagen en zou jij ook een bijdrage willen leveren aan de FloraPodium partnergroep? Meld je dan nu aan bij info@florapodium.com!

  Image

  Partner

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us