Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

   

  Symphoricarpos 'Magical Treasure'

  Terwijl het zonnetje nog flink schijnt aan het eind van de zomer, de herfst langzaam haar intrede maakt, zijn ze al volop verkrijgbaar: ‘sneeuwbessen’, zoals wij ze in Nederland noemen. Op de veiling worden ze verhandeld onder de naam ‘Symphoricarpos’.

   

  Image

  Deze maand bij...

   

  Epiphyllum 'Beavertail'

  De Epiphyllum ‘Beavertail’ heeft wel wat weg van de Epiphyllum anguliger. Haar naam heeft ze te danken aan de grote bladeren, die lijken op een grote beverstaart. De bladeren zijn dik en leerachtig. De plant is erg afwijkend van het bestaande assortiment.

   

  Image

  Nieuws

  Sierfruit

  Om onze laatste vakantie-editie te vieren, wilden wij graag iets delen over de mooie vruchten die je in deze kleurige herfstperiode ziet.

  Image

  Tiny Flower Boat

  Update!

  Met haar paarse luifeltjes is de TFB een niet te missen verschijning en roept veel reacties op. Men vindt het best gek, zon klein huisje op het water. Het maakt mensen natuurlijk nieuwsgierig, wie vaart er nu zoal mee met die boot?

  Image

  Blog

  Blog #4: FloraPodium live voor planten!

   Het Florapodium wordt momenteel omschreven als de toevoeging op de algemene menukaart bij een sterrenrestaurant. Maar tijdens zo'n etentje mag je jezelf ook best eens even extra verwennen met een toetje, toch?

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us