Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Ilex verticillata 

  Sommige kwekers veredelen hun producten zelf, maar de meeste kwekers laten dit ingewikkelde proces aan de veredelaars over. Bij de veredelaars begint de zoektocht en de lange weg naar het succes van deze producten. Wij bezochten Kolster BV, specialist in snijheesterveredeling, -teelt en -uitlevering. Robert-Jan Kolster nam ons mee achter de schermen van het bedrijf en vertelde ons in het bijzonder over de Ilex soorten die zij veredelen.

  Image

  Deze maand bij...

  Lova

  Lova is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal verschillende plantjes die één ding gemeen hebben; de manier waarop ze groeien. Deze plantjes groeien namelijk op een lavasteen; niet alleen waanzinnig decoratief maar ook heel boeiend en interessant.

   

  Image

  Nieuws

  100% Natural Floral Foam

  Er is al jaren vraag naar in de markt: volledig afbreekbaar steekschuim! Sido Fokkema, directeur van het bedrijf Agra Wool International lijkt dit gat in de markt te kunnen dichten!

  Image

  Pop-Up Aalsmeer

  Pop-Up Aalsmeer

  Vrijdag 20 november werd hij officieel geopend; de Pop-Up Aalsmeer; een lokaal initiatief waar FloraPodium en Barendsen met veel plezier aan meewerken.

  Image

  Blog

  Blog #9: Pop-Up Aalsmeer

  Pop-Up Aalsmeer geopend in het bijzijn van wethouder Robert van Rijn. Twee jonge seringenkwekers, Erik Kramer en Frank Weenink, boden voor de gelegenheid een prachtige bos seringen aan, als symbool voor het Aalsmeerse ondernemerschap!

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us