Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Gloriosa

  Weelderig, sierlijk, chique, exclusief, onderscheidend, romantisch en uitermate geschikt voor hoogwaardig bloemwerk: de Gloriosa! We ontmoetten Antoine Hoeijmakers van kwekerij Glorious Gloriosa op de Trade Fair afgelopen november. Antoine is de enige Nederlandse kweker die jaarrond Gloriosa teelt. Hoog tijd om eens een bezoekje te brengen aan deze gepassioneerde kweker.

  Image

  Deze maand bij...

  Phalaenopsis Hadithi®

  Onlangs heeft Levoplant heeft het concept Hadithi® in de markt gezet. Hadithi® betekent "verhaal". Met Hadithi® worden werelden aan elkaar gekoppeld. De ondersteunende stok vertelt het verhaal van jonge mensen van de Afrikaanse Zoeloe stam.

  Image

  Nieuws

  Koude tolerantie Anthuriums

  De laatste jaren zijn er heel veel nieuwe soorten anthuriums bij gekomen en is er flink geïnvesteerd in onderzoek naar de koude tolerantie van verschillende soorten anthuriums.

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #17: Tica

  In de donkere dagen van januari wil toch iedereen het wat gezellig maken in huis. En we horen het natuurlijk niet voor niks elk jaar terugkomen: ‘Kerstboom er uit, plant er in’. We hebben onze stand bij de Tica er dan ook weer helemaal klaar voor. In samenwerking met Vireo hebben we drie soorten planten uitgezocht om even uit te lichten.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us