Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Rosa 'Magical Sunset' 

  Het herfstseizoen is in volle gang, de natuur laat haar meest mooie kleuren zien. Via veredelaar Kolster kwamen wij in contact met kweker John Veldkamp. Hij heeft een fantastisch mooie nieuwe rozenbottel in zijn assortiment. Wij gingen op bezoek bij Veldkamp Sierteelt, waar John ons alles vertelde over de Rosa ‘Magical Sunset’.

   

  Image

  Deze maand bij...

  Lova

  Lova is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal verschillende plantjes die één ding gemeen hebben; de manier waarop ze groeien. Deze plantjes groeien namelijk op een lavasteen; niet alleen waanzinnig decoratief maar ook heel boeiend en interessant.

   

  Image

  Nieuws

  FloraPodium geeft Masterclass

  Een fantastisch project waar alle aspecten van de sierteeltsector samenkwamen; veredelaar, kweker, exporteur, arrangeur, docenten en studenten (de toekomst van onze sector).

  Image

  Pop-Up Aalsmeer

  Pop-Up Aalsmeer

  Vrijdag 20 november werd hij officieel geopend; de Pop-Up Aalsmeer; een lokaal initiatief waar FloraPodium en Barendsen met veel plezier aan meewerken.

  Image

  Blog

  Blog #9: Pop-Up Aalsmeer

  Pop-Up Aalsmeer geopend in het bijzijn van wethouder Robert van Rijn. Twee jonge seringenkwekers, Erik Kramer en Frank Weenink, boden voor de gelegenheid een prachtige bos seringen aan, als symbool voor het Aalsmeerse ondernemerschap!

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us