Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

   

  Hyacinthus 'Manhattan' 

  Ruud van Noort, van kwekerij Van Noort Hyacinten bracht de Hyacint ‘Manhattan’ naar het FloraPodium. Een hele bijzondere dubbelbloemige hyacint waar wij graag meer over wilden weten.

  Image

  Deze maand bij...

  Dracaena surculosa

  De Dracaena, ook wel drakenbloedboom genoemd, vindt haar oorsprong in West-Afrika. Al sinds de 17e eeuw worden de planten naar Europa geëxporteerd. Ze staan bekend als de meest luchtzuiverende planten. Edwin Plaisier, van kwekerij Vireõ, vertelde ons alles over de Dracaena surculosa ‘Mike’ en de bijzondere Dracaena surculosa ‘Mike White’.

  Image

  Nieuws

  Valentijn Special

  Op 14 februari is het Valentijnsdag. Een dag die wereldwijd in het teken staat van de liefde; een dag waarbij geliefden elkaar verrassen met de mooiste bloemen. 

  Image

  Pop-Up Aalsmeer

  Pop-Up Aalsmeer

  Vrijdag 20 november werd hij officieel geopend; de Pop-Up Aalsmeer; een lokaal initiatief waar FloraPodium en Barendsen met veel plezier aan meewerken.

  Image

  Blog

  Blog #9: Pop-Up Aalsmeer

  Pop-Up Aalsmeer geopend in het bijzijn van wethouder Robert van Rijn. Twee jonge seringenkwekers, Erik Kramer en Frank Weenink, boden voor de gelegenheid een prachtige bos seringen aan, als symbool voor het Aalsmeerse ondernemerschap!

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us