Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Hyacinten van kwekerij G. de Wit & zn

  G. de Wit & Zn is een echt familiebedrijf. We kregen een interessante rondleiding van Maarten de Wit. Heel enthousiast, maar bescheiden vertelde hij over het bedrijf. Al bijna 35 jaar zijn ze gespecialiseerd in het produceren en leveren van een hoogwaardige collectie snijhyacinten.

  Image

  Deze maand bij...

  Phalaenopsis Mimesis

  The Orchid Growers is de one-stop-shop voor high-end Phalaenopsis. Jaarlijks verkopen wij zo’n 11 miljoen orchideeën die via exporteurs uiteindelijk hun weg vinden naar groothandels, tuincentra en bloemisten in heel Europa. Onder ons merk Mimesis leveren wij jaarrond vele variëteiten en bijzondere concepten, beschikbaar in diverse potmaten.

  Image

  Nieuws

  Limonium ENCHANTÉ™

  Wij mochten kennismaken met de Limonium Enchanté van veredelaar Danziger uit Israël. Opvallend zijn de enorm zware, stevige stelen met dikke bloempruiken en de intense blauw/dieppaarse kleur.

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #19: Koningsdag in Parijs

  Koningsdag 2022; eindelijk kon er weer op een normale manier feest gevierd worden, en wat waren we daar allemaal blij mee.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube