Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Inspiratie Pagina... 'Madiba®' 

  Madiba is de bijnaam van Nelson Mandela. Hiernaar zijn de Madiba bloemen dan ook vernoemd. Nelson Mandela heeft voor gelijkheid gezorgd in heel Afrika en heeft daarmee verschillende mensen bij elkaar gebracht. Zijn positieve uitstraling wordt vertaald in de verschillende kleuren en bloemen van Madiba.

   

  Image

  Deze maand bij...

  Phalaenopsis Hadithi®

  Onlangs heeft Levoplant heeft het concept Hadithi® in de markt gezet. Hadithi® betekent "verhaal". Met Hadithi® worden werelden aan elkaar gekoppeld. De ondersteunende stok vertelt het verhaal van jonge mensen van de Afrikaanse Zoeloe stam.

  Image

  Nieuws

  Lepidium Green Dragon™

  Lepidium Green Dragon®, veredeld in Israel, is licht, luchtig, lang houdbaar en stevig. Het is de perfecte snijbloem en een echte aandachtstrekker.

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #14: Warm bloemenbad

  De kleuren van bloemen op het water, de symbolische badkuip en de praam vertellen een verhaal; elkaar versterken, een beleving meegeven maar het belangrijkste; mensen verbinden.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us